Referentie van Felton B.V. : een ICT dienstverlener op het gebied van cloud services, managed services, cybersecurity en outsourcing

Felton

Felton is als ICT-partner ruim 35 jaar actief in het ontwerpen, implementeren en beheren van veilige ICT infrastructuren voor klanten in diverse marktsegmenten.
Onze missie is om onze klanten altijd en overal op een veilige manier toegang tot data en bedrijfsapplicaties te bieden. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij continu grenzen verleggen op het gebied van cloud services, managed services, cybersecurity en outsourcing.

Voor onze klanten betekent dit nog meer ontzorging, grip, veiligheid én (financiële) ruimte, zodat ze kunnen focussen op de core business.

Samenwerking met TW Solutions

Vanuit Felton mogen wij grote secure networking projecten voor onze klanten uitvoeren waar in veel gevallen ook hardware bij komt kijken. Het komt steeds vaker voor dat onze klanten een totaal project van ons eisen. Want waar hardware komt kijken, is natuurlijk ook bekabeling benodigd.

Om een totaaloplossing aan de klant te kunnen geven, bieden wij totaal offertes aan met de elektrotechnische ondersteuning van TW Solutions in de rol van onderaannemer.

Zo bedienen wij gezamenlijk een aantal grote zorginstellingen waar TW Solutions alle bekabeling van het datanetwerk doet en daarnaast hebben wij samen met TW Solutions dit jaar voor een grote winkelketen 113 winkels van WiFi mogen voorzien. TW Solutions heeft alle 113 winkels verspreid over Nederland en België binnen 3 (!) maanden van bekabeling voorzien en daarbij ook nog eens alle WiFi Accespoints afgemonteerd. De 3 maanden was de doelstelling maar dat dit in corona tijd nog steeds ruimschoots lukte was zeker indrukwekkend te noemen. Kortom klant blij en dus wij blij!

Voor ons is TW Solutions de preferred partner m.b.t. installatie en bekabeling van datanetwerken omdat ze simpelweg de kwaliteit waarborgen, altijd bereid zijn net iets extra’s te doen zonder dat daar naheffingen tegenover staan. Maar daarnaast zijn ze eigenlijk bijna altijd een stuk voordeliger dan de concurrent dus wat ons betreft zeker een aanrader.