Elektra en Data As a Service

Gaat u organisatie verhuizen, uitbreiden of gaat u zelfs een volledig nieuw pand betrekken? Alvast gefeliciteerd want uw organisatie groeit en dat is heel goed nieuws. Maar een spannende tijd is het ook want het nieuwe pand/locatie/kantoor moet nu volledig worden voorzien van elektra en een datanetwerk installatie. En belangrijker nog, dit moet niet alleen heel erg snel en goed gebeuren maar het budget speelt natuurlijk ook altijd mee.

Hiervoor hebben wij de “TW Solutions Elektra en data as a Service” ontwikkeld. En ja daar kunnen we uiteraard heel veel over vertellen maar het mooie aan deze dienst is dat het eigenlijk heel simpel is.

Wij leggen de benodigde elektra en datanetwerken volledig van A tot Z voor u aan en zullen daarna zorgdragen voor het onderhoud en staan direct tot uw beschikking, mochten er toch verstoringen zijn. En het mooie is dat u geen investering heeft! Tegen 1 vast maandbedrag wordt u volledig ontzorgd. Wilt u meer weten over de “TW Solutions Elektra en data as a Service” en hoe wij uw bedrijfsnetwerk kunnen aanleggen. Klik dan hier.

Maak een afspraak en wij komen langs bij u op locatie

    Wij garanderen het volgende

    • Wij komen kosteloos langs voor een kennismaking en inventarisatie bij u op locatie
    • U ontvangt een offerte met gegarandeerde start en opleverdata
    • Fixed prijs zonder kleine lettertjes, dus geen verrassingen achteraf
    • Uw netwerk word gecertificeerd opgeleverd