Elektrotechnisch installatiebedrijf voor aannemers

Wat speelt er bij bij aannemers en hoe neem je zorg uit handen?

Het is bij een bouwproject vaak iedereen voor zichzelf. Daarom is het altijd problemen oplossen i.p.v. van voorkomen. Het hebben van een elektrotechnisch installateur die daar mee om kan gaan is dan ook essentieel.

In Nederland verandert elk jaar een heleboel qua richtlijnen en normering. Wij blijven altijd up to date met de nieuwe norm en passen deze ook toe. Bijvoorbeeld richtlijnen omtrent brandmelders en type bekabeling i.v.m. rook en gifstoffen.

Wat maakt deze nieuwbouw-omgevingen zo complex?

De complexiteit zit hem erin om vooruit te denken. Waar komt de tv en de verlichting, het bed de kast enz. Ook moeten we met eventueele uitbreiding in de meterkast rekening houden. Daarnaast worden de datanetwerken die we namens de aannemers bij zakelijke klanten (kantoren, fabrieken) of woningbouw projecten moeten aanleggen steeds uitgebreider.

Wat is de ervaring TW Solutions met aannemers?

Dit kunnen wij heel prima in 1 woord samenvatten, namelijk uitdagend. Want om heel eerlijk te zijn zijn de projecten omtrent elektriciteit aanleggen in de nieuwbouw die door aannemers bij ons worden neergelegd in de uitvoering altijd heel rommelig. Aaneengesloten kunnen werken is echt een uitzondering en we moeten telkens terug komen als een andere partij klaar is. Als je dit dan combineert met de logische wens vanuit de aannemer om op basis van een vaste prijs (zonder verassingen achteraf) de projecten uit voeren dan wordt dit uiteraard soms erg lastig. En deze uitdagingen zijn precies waarom we het werken met aannemers zo leuk vinden!

Wat voor projecten voert TW Solutions voor aannemers uit?

Wij leveren en monteren complete installaties van kantoren, bedrijven tot aan woonhuis installaties. Hierbij doen we de installaties van A tot Z dus denk bijvoorbeeld aan stroom, datanetwerk, intercom, camera’s en brandmelding.

Waarom leveren aannemers zo een diversiteit aan werkzaamheden op?

Bij aannemers kan er van allerlei werkzaamheden worden uitgevoerd. Een kantoor, bedrijf of woonhuis wordt telkens luxer en complexer. Allerlei apparaten worden ontsloten op internet/WiFi en overal is WiFi-bereik gewenst. Al deze apparatuur heeft stroom nodig dus daar zit dus ook weer extra werk in. Zonnepanelen is ook aan de orde van de dag. Uiteraard omdat er steeds meerdere apparaten en zwaardere apparaten zijn, moeten deze ook juist zijn beveiligd, dit gebeurt door middel van de meterkast waar alle bekabeling extra beveiligd is.

Maak een afspraak en wij komen langs bij u op locatie

    Wij garanderen het volgende

    • Wij komen kosteloos langs voor een kennismaking en inventarisatie bij u op locatie
    • U ontvangt een offerte met gegarandeerde start en opleverdata
    • Fixed prijs zonder kleine lettertjes, dus geen verrassingen achteraf
    • Uw netwerk word gecertificeerd opgeleverd