UPS monitoring en onderhoud

TW-Solutions levert en sluit UPS’en aan van o.a. Aeton en Schneider (APC), de keuze voor het merk UPS is uiteraard afhankelijk van uw budget en de door voor uw organisatie gewenste toepassingen.

UPS staat voor “Uninterruptible Power Supply”, in het Nederlands vertaald “on-onderbroken stroomvoorziening” (no-break), ook wel noodstroom genoemd. Een UPS is een apparaat dat bij uitval van de netspanning direct de stroomvoorziening overneemt en levert aan de aangesloten systemen.

Het hebben van een UPS is helaas nog niet zo vanzelfsprekend als het wellicht mag klinken. Terwijl de gevolgen van het door een stroomstoring en de uitval van bijvoorbeeld servers, switches, firewalls, zorgdomotica, kassasystemen etc. etc. uiteraard een enorme impact hebben op uw organisatie.

TW-Solutions komt voor een inventarisatie bij u langs, waar we gezamenlijk vaststellen welke toepassingen er op de UPS moeten worden aangesloten, hoe lang de UPS maximaal als noodstroomvoorziening moet dienen (autonomietijd), of het een staand of rackmount model moet worden en in het geval van rackmount kijken we samen of er voldoende ruimte is in de patchkast of dat er eerst een opschoning moet plaatsvinden.

Ook voor het regulier onderhoud van uw UPS(‘en) en voor de monitoring van uw UPS(‘en) kunt u uiteraard bij TW-Solutions terecht.

Maak een afspraak en wij komen langs bij u op locatie

    Wij garanderen het volgende

    • Wij komen kosteloos langs voor een kennismaking en inventarisatie bij u op locatie
    • U ontvangt een offerte met gegarandeerde start en opleverdata
    • Fixed prijs zonder kleine lettertjes, dus geen verrassingen achteraf
    • Uw netwerk word gecertificeerd opgeleverd