Elektrotechnische bekabeling in de Zorg

Datanetwerken zijn de basis van elk bedrijf, zorginstelling, winkelketen en fabriek. Kwaliteitseisen worden steeds hoger en de inzet steeds diverser en kritischer. Sterker nog, als we het voorbeeId nemen van datanetwerken voor de zorgdomotica van onze zorgklanten dan hangen hier letterlijk levens van af. En denk eens aan onze retail klanten waar waarvan de kassa’s in de winkel niet meer werken, een kantooromgeving waar men niet naar de benodigde resources in de cloud kan connecten of een fabrieksomgeving waar men niet meer kan scannen of de machines onbereikbaar worden voor onderhoud.

Dit zijn zomaar een handjevol worst case scenario’s waar we onze klanten dagdagelijks van proberen te behoeden.

Met een focus op de sectoren zorg, retail, industrie/productie en kantooromgevingen doen wij datanetwerk installaties in de breedste zin van het woord; dus van de meer simpele bekabeling voor bij bijvoorbeeld een stoomoven tot aan de volledige nieuwe installatie van een nieuwe locatie. Zie onze referenties voor een aantal voorbeeld trajecten.

Stappenplan bij een datanetwerk project:

Bij TW Solutions draait het om een persoonlijke behandeling en daarom komen wij altijd bij u op locatie langs voor een schouw, of in het geval van nieuwbouw dan schouwen wij samen met u de tekeningen. Aan de hand van de schouw stellen wij de benodigdheden aan materialen, producten en werkzaamheden op.

Hieropvolgend ontvangt u van ons een offerte met daarin de volgende 4 gouden TW Solutions garanties:

 • Wanneer vinden de werkzaamheden plaats: In de offerte laten wij weten wanneer we aanvangen met de werkzaamheden en wanneer deze uiterlijk gereed zijn. Kortom eerst plannen en dan pas een handtekening!
 • Geen extra kosten achteraf: Wij doen niet aan aanvoorziene kosten achteraf! Stelposten, kleinmateriaal, reiskosten, arbeid, producten, materialen etc etc, alles is voorzien in de vaste prijs die u in de offerte vind. U weet dus gelijk of onze kosten matchen aan uw budget en u bent er dus van verzekerd dat u achteraf geen nare verwachtingen krijgt.
 • Verstoringen: Over elk door ons voor u uitgevoerde project kunt u op de materialen een “Verstorings en beschikbaarheid garantie” afsluiten. Dit is altijd mogelijk en hier zijn dus geen uitzonderingen op.
 • Certificeren: Uw netwerk word gecertificeerd opgeleverd.

Bij het aanleggen van datanetwerken kunt u denken aan:

 1. UTP-bekabeling (cat6 of cat7)
 2. Volledige inrichting Patchkasten (bekabeling, patchpanelen, rangeerpanelen, KVM apparatuur, schakelmateriaal, switches en andere apparatuur)
 3. Brandwerend dichtmaken doorvoeren
 4. Bekabeling WiFi netwerken en montage en plaatsing van access points (indoor en outdoor)
 5. Glasvezelnetwerken, glasvezelbekabeling
 6. VoIP
 7. Werkplek bekabeling
 8. Zorgdomotica
 9. Internetverbindingen, hosted VoIP en VPN-verbindingen werken wij samen met partners. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige diensten en producten aanbieden als turn-key
 10. Totaaloplossingen voor onze klanten
 11. Datanetwerken voor camerasystemen
 12. Datanetwerken voor alarmsystemen

Maak een afspraak en wij komen langs bij u op locatie

  Wij garanderen het volgende

  • Wij komen kosteloos langs voor een kennismaking en inventarisatie bij u op locatie
  • U ontvangt een offerte met gegarandeerde start en opleverdata
  • Fixed prijs zonder kleine lettertjes, dus geen verrassingen achteraf
  • Uw netwerk word gecertificeerd opgeleverd