Elektra bekabeling

TW Solutions ontwerpt, realiseert en onderhoudt elektrische installaties in de retail, gebouwen en industrie. Elektrotechniek is een breed vakgebied waarin vooral duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld LED-verlichting en zonnepanelen, een belangrijk thema. Hierbij staan technische normen zoals de NEN 1010 en NEN 3140 altijd centraal.

Nieuwbouw en renovatieprojecten zijn specifiek gericht op verbetering. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om ook de veiligheid te verhogen. TW Solutions kan als specialist voor een effectief ontwerp zorgen en efficiënt elektra aanleggen in zowel klein- als grootschalige projecten.

U wilt in uw gebouw voldoende licht en de juiste aansluitpunten voor uw apparatuur.En  dat moet zo blijven, dus naast de voorzieningen per werkplek is ook de infrastructuur van belang. U als klant geeft aan wat u per werkplek nodig heeft en hoe dit er uit moet zien en wij, van TW Solutions, zorgen dat het veilig en volgens de huidige norm wordt geïnstalleerd. En dit alles uiteraard onder de standaard beloftes van TW Solutions, namelijk: We komen persoonlijk bij u langs voor een inventarisatie gesprek.

Hier opvolgend ontvangt u een offerte op basis van een vaste prijs (dus geen verassingen achteraf)
In de offerte staat de aanvangsdatum en uiterste opleverdatum welke reeds voor u gereserveerd zijn. Uw elektra project wordt dan ook te allen tijde binnen uw budget en binnen uw eigen deadline opgeleverd! Door ons goed in te leven in de klant en het bedrijfsproces van u als klant komen we tot een ontwerp dat voldoet aan de wensen van de klant, de eisen op het gebied van wet en regelgeving en minimale onderhoud en inspecties.

Slimme, duurzame oplossingen waar u jaren geen omkijken meer naar heeft. Bij ons ontwerp kijken we ook naar de installaties van andere disciplines zoals retail, gebouwen, zorg en industrie installatie. We integreren de installaties zoveel mogelijk tot één slim systeem.

Van welke systemen kan TW Solutions u voorzien:

 1. Laagspanningsinstallaties
 2. Middenspanningsinstallaties
 3. Verlichting
 4. Noodverlichting
 5. Communicatie-installlaties
 6. Beveiligingsinstallaties
 7. ICT-installatie
 8. Domotica
 9. Brandmeldinstallatie
 10. Aardings- en overspanningsinstallatie

Maak een afspraak en wij komen langs bij u op locatie

  Wij garanderen het volgende

  • Wij komen kosteloos langs voor een kennismaking en inventarisatie bij u op locatie
  • U ontvangt een offerte met gegarandeerde start en opleverdata
  • Fixed prijs zonder kleine lettertjes, dus geen verrassingen achteraf
  • Uw netwerk word gecertificeerd opgeleverd