Over TW Solutions

TW Solutions b.v. is in 2018 opgericht.Wij zijn een landelijk elektrotechnisch onderaannemer en maken namens onze partners installaties op het gebied van datanetwerken, beveiliging en brandmeld. Onze doelstelling is vrij simpel, namelijk ervoor zorgdragen dat onze partners meer brand, beveiliging en data oplossingen kunnen verkopen met als gevolg dat onze partners ook meer contracten kunnen verkopen.

Onze focus, kennis en expertise ligt met name op elektrotechnische bekabeling voor:

Zorg

IT dienstverleners

Retail

Industrie en productie

Zorgdomotica leveranciers

Scholen

Door onze brede kennis kunnen wij echt uw gewenste huisinstallateur zijn. Van bekabeling voor extra voedingen en/of aansluitingen, tot het aanleggen van volledige datanetwerken tot aan patch en server kasten en tot aan alarm, beveiliging, intercom; TW Solutions staat voor u klaar.

Ook gaan wij geen uitdaging uit de weg. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de installatie, montage en bekabeling van ruim 900 WiFi accesspoints in 113 winkels in Nederland en België. Dit project hebben wij ruim binnen de afgesproken 3 maanden afgerond.

Ook qua diensten vinden wij ons als TW-Solutions uniek. Ja wij zijn een organisatie die staat maar we hebben geen vaste processen die uw wensen in de weg zitten. Aan de hand van uw behoeftes en aan de hand van de door u aangegeven prioriteiten stellen wij een support-, monitoring-, onderhoud-, inspectie- of metingdienst op maat op. En voor nieuwbouw of nieuwe kantooromgevingen kunt u bij ons zelfs terecht voor onze “Elektra as a Service” en “Datanetwerk as a Service” diensten waar u op basis van een flexibel maandtarief volledig ontzorgt word.

Ook zijn we Keurmeester voor elektrische installaties (NEN-EN-50110, NEN-3140,NEN-1010), elektrische arbeidsmiddelen en klimmaterieel.

Wilt u meer informatie ontvangen of een project met ons bespreken, neem dan direct contact op met 1 van onze specialisten.